DOKUDOC zabava

Italee Watson, sreda, 29.08.2018 ob 20.00, Sodni stolp

Enigmatična Italee, karibska ikona v nastajanju, vam bo s privlačnim soul glasom, polnim eksotičnega pridiha in eleganco svetovne zvezde pognala mravljince po telesu. Jamajčanka je že kot otrok, prebujajoč se ob zvoku očetove kitare, sanjala, da bo nekoč tudi sama stopila pod soj žarometov. Po duetu s Shaggyjem in solo nastopu za filmsko uspešnico Show Time z Eddiejem Murphyem in Robertom Dinerom, kjer je ustvarjala pod aliasom RUDE, je nedvomno na pravi poti, ki jo je med drugim zanesla tudi v produkcijske vode, kjer je sodelovala s Tonyem Kanalom (No Doubt), Derrickom Bramblom in ostalimi odmevnimi imeni glasbene industrije. Podporo svetovnih zvezd pripisuje osvobajajoči izkušnji glasbe, ki jo deli s svojim občinstvom – Italee namreč ni glasbenica, Italee je izkušnja.

Zvezdana Novakovič, sobota, 1.09.2018 ob 22.00, Sodni stolp

Zvezdana Novaković je umetnica, harfistka, komponistka, performerka in pevka, ki raziskuje zmožnosti svojega ustvarjanja tako v klasičnih in jazzovskih oblikah kot tudi v tradicionalnih, tj. bolgarski vokalni tehniki odprtega glasu in drugih. V soboto, 1. 9. 2018, ob 22:00 se bo zgodil preplet dveh prazvokov, zvoka vokala in zvoka arhaičnih strun. Harfa, prastar instrument, razkriva nešteto kompleksnih možnosti izražanja in najrazličnejših zvočnih barv in dinamičnih razsežnosti. Harfa kot spremljava, kot solistični instrument, kot impresionistično barvanje, onomatopoija ali pa kar kot tolkalo. Prost vstop, vabljeni! ??❤️

Nastop bo pred filmom MOVE! DANCE YOUR LIFE v spomin režiserki Fanny Jean-Noël Pro.

Trance only, sobota, 01.09.2018 ob 23.30, Sodni stolp

V goste smo povabili ekipo TRANCE ONLY tako, da se bomo lahko s plesnimi koraki pozabavali pozno v noč. Za pijačo bo skrbel Gustaf. Vabljeni, vstop prost!